Upgrade čínských zbraní

10.09.2011 14:11

Tento článek vám pomůže s upgradem vaší AEG zbraně, zvlášť pokud ji máte zakoupeno od čínského výrobce (CYMA, DBOY, AGM, J&G aj.)

 

Pružina m100

Nejedná se o o příliš náročnou pružinu, stačí si zakoupit kovová ložiska, a němělo by se nic stát, s touto pružinou dosáhnete výkonu 100m/s a s dobrou vzduchotechnikou až 110m/s (se střelivem 0.20g).

Pružina m110

Tato pružina také není příliš náročná na upgrade, budete potřebovat nová kovová ložiska, novou hlavu válce, nový skelet mechaboxu (pokud je nezesílený) a nemělo by se nic stát ale ideálně byste ještě měli vyměnit obyčený trn pružiny za trn s ložiskem. S touto pružinou dosáhnete úsťové rychlosti 110m/s a s dobrou vzduchotechnikou 120m/s (se střelivem 0.20g).

Pružina m120

Tato pružina dnes patří k průměru, a jedná se už o trochu náročnějí pružinu než ty předchozí, také již viditelně  poznáte rozdíl ve výdrži baterie, musíte vyměnit ozubená kola nejlíp za zátěžová, musíte mít kluzná ložiska, trn pružiny s ložiskem, hlavu pístu s ložiskem, kovovou hlavu válce, mosaznou trysku, zesílený skelet mechaboxu, a nemělo by se vám nic porouchat. Také byste měli ideálně vyměnit píst za polykarbonátový a motorek za vysokootáčkvý. S touto pružinou dosáhnete úsťové rychlosti 120m/s a s dobrou vzduchotechnikou až 130m/s (se střelivem 0.20g).

Pružina m130

Jedná se o velmi náročnou pružinu, vhodnou do lechkých kulometů, také strašně mnohem rychleji spotřebuje baterii, na tuto pružinu doporučuji 9.6V baterii. Musíte vyměnit ozubená kola za zátěžová, ložiska za kluzná, trn pružiny za kovový s ložiskem, hlavu pístu za hlavu pístu s ložiskem, hlavu válce za kovovou, trysku za mosaznou, skelet mechaboxu za zesílený, motorza vysokootáčkový, píst za polykarbonátový a západku zpětného chodu za ocelovou. Stouto pružinou dosáhnete úsťové rychlosti 130m/s a s dobrou vzduchotechnikou až 140m/s (se střelivem 0.20g).